Inici Destacats Cellers i degustacions prendran Igualada en una nova Gran Festa del Vi

Cellers i degustacions prendran Igualada en una nova Gran Festa del Vi

COMPARTIR

Igualada Comerç torna a promoure al bell mig de la Rambla Sant Isidre d’Igualada, La Gran Festa del Vi que enguany celebra la seva sisena edició el dissabte 11 de novembre, de 12 a 23 hores. La ciutat tornarà a gaudir dels millors productors de vins de proximitat i d’altres productes gastronòmics i de la comarca com a protagonistes.

Els 16 cellers que formaran part de la 6a edició de la Gran Festa del Vi d’Igualada seran Can Feixes-Huguet, Can Vich, Duran y Galan, Bohigas, El Cep, Muscàndia, Mas Codina, Urpina i Muntanyola d’Ampans, Bodegues Puiggròs, Parés Baltà, Celler Can Casals, Cellers Torroné, Rendé Masdéu, Casa Berger, Entrebosc i Caves Jaume Llopart.

Pel que fa als gourmets confirmats fins al moment són Xarcuteria Ibáñez, Pastisseria Targarona, Làctics La Tossa, Peixos Dueñas, De Bona Pasta, 4Rodes Food i Fidel Serra.

Tast’l Comerç i altres activitats entorn La Gran Festa del Vi

L’organització vol seguir treballant per tal que La Gran Festa del Vi segueixi creixent en qualitat, aprofitant la seva consolidació a la ciutat d’Igualada.

Una de les iniciatives que se sumen a les degustacions a la Rambla serà el Tast’l Comerç, una proposta de dinamització comercial on diferents cellers oferiran tastos de vins dins de comerços d’Igualada Comerç. Es tracta d’una acció que pretén apropar al consumidor a les botigues, i familiaritzar-lo mentre degusta un dels vins participants de La Gran Festa del Vi.

Entre d’altres que es confirmaran més endavant, l’òptica Vallsòptics oferirà degustacions del celler Duran Galan, Modes Llucià i D’Arau del Bodegues Puiggros, la Llibreria Aqualata del celler Can Vich i l’Asfalt del celler El Cep. Pròximament s’anunciaran la resta de comerços i els horaris de les degustacions.

El públic assistent a La Gran Festa del Vi podrà gaudir d’actuacions musicals. A les 19 hores tindrà lloc un concert de jazz, i a les 21 hores l’actuació del grup igualadí JoKB, que oferirà un espectacle en format acústic i íntim.

Igualada Slow Shopping

Un dels objectius principals de La Gran Festa del Vi és la dinamització de les botigues de la ciutat i que La Gran Festa del Vi repercuteixi en les vendes de comerç local.

Com en altres edicions, la festa coincidirà amb l’Igualada Slow Shopping, on els establiments d’Igualada Comerç oferiran descomptes extres durant 4 dies que durarà aquesta promoció, que coincideix amb una nova edició del Rec.0.

FER UN COMENTARI

*