Inici Art Igualada s’obre a una invasió fotogràfica amb el FineArt

Igualada s’obre a una invasió fotogràfica amb el FineArt

COMPARTIR

El festival fotogràfic FineArt 2018 obre portes aquest divendres 23 de febrer amb l’acte inaugural al Museu de la Pell d’Igualada, a les 18:30. El FineArt Igualada es celebrarà fins el 18 de març, i acollirà l’obra de 45 fotògrafs, de 10 escoles de fotografia i imatge i de dos col·lectius.

Les imatges arribaran a 23 sales d’exposicions distribuïdes per diferents espais de la ciutat d’Igualada. Entre aquests espais d’exhibició hi ha novetats, com l’Adoberia Bella, El Foment, les Cotxeres dels Moixiganguers i fins i tot el vestíbul de l’Hospital d’Igualada, que acollirà imatges que volen trencar tabús sobre el càncer de mama.

Entre les activitats, el departament de Promoció Cultural de l’Ajuntament ha programat per aquest dissabte una visita guiada i gratuïta al Celler de l’Antic Sindicat de Vinyaters d’Igualada, obra del reconegut arquitecte Cèsar Martinell. Aquest és un dels edificis “d’arquitectura d’autor” més significatius del patrimoni igualadí, dins del context del moviment cooperatiu i la mecanització agrària del segle XX. La visita anirà a càrrec de David Martínez, del mateix departament de Promoció Cultural. L’accés és lliure, comença a les 12h, i no cal fer reserva per a la visita guiada. El lloc d’inici serà la Botiga AgroIgualada Cooperativa, al carrer del Portal, número 4.

COMPARTIR

FER UN COMENTARI

*