Inici Destacats Celebrat el segon Open Vila de La Pobla de Claramunt

Celebrat el segon Open Vila de La Pobla de Claramunt

COMPARTIR

Dels 27 de juny al 3 de juliol es va disputar a les instal·lacions del Club Tennis La Pobla de Claramunt la segona edició de l’Open Vila de La Pobla de Claramunt.

Durant tota la setmana es van poder veure partits espectaculars, acabant gairebé cada dia passades les 10 de la nit, en jornades nocturnes que aplegaven força espectadors, els quals s’adreçaven a les instal·lacions recordant temps anteriors de l’Open del C.T.Pobla que es va disputar durant vora 30 anys.

Enguany els premis en metàl·lic estaven valorats en 1.000€, fet que va ocasionar un augment del nivell dels participants, tenint com a millor jugador a Mario Monclús, 132 del rànquing estatal.

L’objectiu del club és seguir treballant per a créixer, juntament amb administració i patrocinadors, per tal d’augmentar l’assignació de premis en un mínim de 500€ per edició, per arribar en 4 anys a tornar a col·locar el torneig com a referència de torneigs nacionals a Catalunya.

En aquesta edició, a la final del torneig s’hi van trobar dos jugadors en gran estat de forma, en Iker Urribarrens del CsT Cunit, el qual va arribar a la final després de classificar-se pel quadre final des de la fase prèvia, i en Pol Del Castillo, del CT Barcino.

Urribarrens es va imposar per 6/4-6/2 a Del Castillo en gairebé dues hores de partit. La final, arbitrada per Joan Dou , i amb recull pilotes, va aplegar gran afluència de públic, i va convertir la jornada en una festa de club, de tennis i de poble.

Per les mateixes dates, el competició de tennis  va tornar a conviure amb el Torneig de Pàdel de Festa Major, fet que va comportar un gran ambient al club durant tota la setmana, i sobretot, el cap de setmana, ja que els diumenges es van disputar totes les finals, tant de pàdel  com de tennis.

Posterior a totes les finals es va procedir a fer l’entrega de premis, on en pàdel, Julia Graells i Olivia valls es van imposar en la categoria femenina, Joan Farré i David Fallaràs van guanyar la categoria Bronze, i Fallaràs i Cordomí van guanyar a la categoria Plata.

COMPARTIR

FER UN COMENTARI

*