Inici Poliesportiu Celebrat el dotzè Torneig Frontennis d’Igualada

Celebrat el dotzè Torneig Frontennis d’Igualada

[Img #10278]Aquest dissabte i diumenge, 5 i 6 d’octubre, al Frontó del Molí Nou, es va celebrar el XII Torneig Frontennis d’Igualada amb pilota preolímpica, cita esportiva en la qual van participar les millors parelles de Catalunya. Les 16 parelles inscrites van ser convidades per rigorosa invitació segons el rànquing català, de les quals dues eren del Club Frontennis Igualada.

Els guanyadors van ser la parella formada per Joan M. Gargallo i Guillermo Tiburcio, que es van imposar a la final a Dani López i Xavi Dalmases, en una partida molt dura, igualada fins al final i digna de veure.

Els semifinalistes van ser les parelles formades per Víctor Mariscal i Albert Gargallo i Andreu Clopés i David Illa, que també van demostrar un altíssim nivell de joc, com tota la resta de participants.

Finalment es va fer l’acte de lliurament de trofeus del XII Torneig de Frontennis d’Igualada, on els organitzadors i el Vicepresident de la Federació Catalana de Pilota, Jordi Albanell, van reconèixer l’èxit d’aquests campionats.