Inici Destacats CEINA ofereix a Igualada els exàmens oficials de la Blockchain Training Alliance

CEINA ofereix a Igualada els exàmens oficials de la Blockchain Training Alliance

COMPARTIR

Una de les prioritats del centre de formació CEINA és oferir certificacions nacionals i internacionals que permetin als professionals evitar llargs desplaçaments i tenir la comoditat de certificar-se al centre de Catalunya.

Volen estar a l’avantguarda de les línies emergents de negocis i oferir certificacions tecnològiques de nivell mundial, però sobretot volem ser un suport a la realitat empresarial actual, i ara mateix el desenvolupament estratègic de les empreses passa per tenir professionals amb certificacions en l’àrea de BLOCKCHAIN, concepte vinculat a les monedes digitals i els “smartcontracts”, entre d’altres.

CEINA, en aliança amb Pearson VUE, està preparat per oferir els exàmens “Blockchain Training Aliance” i els interessats poden fer la sol·licitud el mateix dia que desitgin realitzar la prova. Això els permet gestionar millor el seu temps.

Els professionals interessats podran obtenir les següents certificacions a la seu central de Ceina:

Certified Blockchain developer – Ethereum – (CBDE)
Certified Blockchain developer – Hyperledger Tela (BTA – CBDH)
Certified Blockchain Solution Architect (CBSA)

Blockchain Training Alliance ofereix certificacions i solucions de formació per ajudar a les empreses a mantenir-se al dia amb les exigències del negoci i les tecnologies emergents.

Catalunya és un pol d’interès d’empreses de tots els nivells i àrees amb diverses necessitats i, avui més que mai, disposar d’acreditacions internacionals TIC com aquestes és una bona opció per a introduir-s’hi.

COMPARTIR

FER UN COMENTARI

*