Inici Destacats CEINA ofereix el primer curs d’introducció a SAP Bussines One a Igualada

CEINA ofereix el primer curs d’introducció a SAP Bussines One a Igualada

COMPARTIR

CEINA oferirà, per primer cop a Igualada, un curs d’introducció a  l’eina de gestió empresarial SAP Bussines One. Va dirigit a tothom que estigui interessat en les aplicacions ERP (Enterprise Resource Planning) per a la planificació dels recursos de les empreses, però especialment a aquelles persones que estiguin interessades en aquesta aplicació i necessitin tenir-hi una primera presa de contacte, amb l’objectiu d’implementar-la o bé d’acreditar els seus coneixements sobre l’eina per accedir a noves oportunitats laborals.

El contingut formatiu cobreix les primeres nocions per iniciar-se en aquest software de gestió ERP. SAP s’adapta perfectament a les necessitats de les empreses independentment de la seva mida i és la millor manera d’utilitzar el potencial de les tecnologies de la informació i comunicació per fer-les competitives i eficients en el món actual.

El curs és bonificable dins del marc de la Fundació Tripartita, fent encara més atractiva la seva oferta.

Amb trenta anys d’història, CEINA es consolida així com a referent formatiu per empreses i professionals en l’àrea TIC, un dels motors econòmics principals de l’Anoia.

Es pot trobar més informació a l’agenda de www.ceina.com.

COMPARTIR

FER UN COMENTARI

*