Inici Destacats Ceina incorpora nous centres de formació a Mollerussa

Ceina incorpora nous centres de formació a Mollerussa

COMPARTIR

Els centres British Formació i l’Escola d’Oficis del Pla d’Urgell, han iniciat una nova etapa empresarial com una part de l’empresa igualadina Ceina Formació.

L’empresa, amb prop de tres dècades d’experiència en el sector de la formació i l’assessorament empresarial, reforça així el seu objectiu d’aconseguir que totes les persones que optin per formar-se en diverses àrees, puguin obtenir sempre la certificació corresponent al seu esforç, tant a nivell empresarial com professional.

L’objectiu d’aquesta incorporació és crear un intercanvi de coneixement, reforçar el treball de formació en l’àrea dels oficis a les diferents seus territorials de l’empresa i trobar camins per enfortir el teixit empresarial a través de la formació.

«Una de les notícies importants derivades és l’expansió de l’Escola d’Oficis Industrials cap a altres àrees bàsiques de l’economia catalana», va explicar el director del centre i soci fundador de Ceina, Manel Lòpez i Seuba. Per presentar tots aquests objectius i l’equip que dirigirà aquest projecte, el passat 7 de juliol es va realitzar un esdeveniment amb autoritats, col·laboradors, clients i mitjans de comunicació de Lleida a les instal·lacions de l’espai gastronòmic Resquitx Restaurant (Mollerussa), amb més de 120 assistents.

Després de les presentacions i lliurament de reconeixements als seus anteriors impulsors, els convidats van gaudir de la sessió «Combinant formatges i vi», tast dirigit per la sommelier Sònia Farran, amb productes seleccionats de la zona. Uns 90 minuts de formació i experimentació de sabors que van sorprendre els assistents, per l’aposta innovadora que representa aquesta activitat.

COMPARTIR

FER UN COMENTARI

*