Inici Destacats Ceina formarà en cuina i sumilleria al nou espai Køkken

Ceina formarà en cuina i sumilleria al nou espai Køkken

COMPARTIR

L’empresa de formació Igualadina Ceina i el nou espai Køkken, ubicat al passeig de les cabres d’Igualada, s’han aliat per tal que en aquest nou i singular entorn s’hi puguin realitzar tots els cursos de formació continuada que, en l’àmbit de la cuina i la sumilleria, té planificats el centre de formació anoienc per a aquest 2018 que acaba de començar.

Aquest espai, inaugurat fa molt poc temps i situat al centre de la ciutat, ofereix un munt de possibilitats pensades i construïdes al voltant de la gastronomia i les persones. Així, suposa una alternativa per a les persones que volen fer celebracions a casa seva i els falta espai, però també ofereix un espai íntim i exclusiu per a reunions d’empreses on es vulgui disposar d’un plus més que no es trobaria a un restaurant convencional.

Equipat com un restaurant, amb una cuina complerta i tots els accessoris necessaris, ofereix l’entorn adequat, també, per realitzar formació de qualitat amb grups reduïts de persones.

Precisament, el conveni amb Ceina té aquesta finalitat i, de moment, s’han programat dos cursos de sumilleria i maridatge de vi, i dos més de cuina japonesa. Els interessats es poden adreçar a Ceina, al telèfon 938050094.

COMPARTIR

FER UN COMENTARI

*