Inici Economia CEINA, primer centre examinador PSI de Catalunya

CEINA, primer centre examinador PSI de Catalunya

COMPARTIR

CEINA ha rebut aquest mes de juny l’homologació com a centre examinador PSI en la seva categoria de Partner “PSI Authorized testing center”, significant això la possibilitat d’impartir el seu catàleg d’exàmens que s’ofereixen a nivell internacional.

Amb aquesta fita, Ceina esdevé l’únic centre acreditat a Catalunya, i un dels 7 que hi ha en total a l’estat Espanyol, localitzats a grans capitals com Madrid, València, Sevilla i Bilbao.

PSI és proveïdor de solucions tecnològiques i líder en el món de les certificacions professionals de diversos tipus, amb aliances estratègiques en l’àmbit de la consultoria en selecció de personal i definició de perfils i programes de formació. Entre les seves activitats hi ha el llicenciament de serveis d’examen i avaluació per a agències reguladores governamentals, serveis d’acreditació per a associacions professionals, solucions de gestió de dades de llicències i serveis d’autenticació biomètrica.

L’oportunitat de comptar amb aquesta acreditació a Catalunya facilitarà l’accés i el servei als professionals, associacions i empreses usuàries catalanes, fent possible així la realització dels exàmens i avaluacions d’alt nivell que fins ara requerien llargs desplaçaments, amb la corresponent despesa de temps i recursos.

A través de PSI, CEINA ofereix serveis de certificació relacionats amb les tecnologies de la informació i la comunicació, però també d’altres com certificacions d’associacions professionals, agències federals americanes, serveis d’aviació civil i militar, serveis de professionals mèdics i agències governamentals.

Es pot trobar més informació al web  https://candidate.psiexams.com/ .

COMPARTIR

FER UN COMENTARI

*