Inici Destacats CEINA afegeix el rol d’agència de col·locació als seus serveis

CEINA afegeix el rol d’agència de col·locació als seus serveis

COMPARTIR

CEINA assumeix el rol d’agència de col·locació, comptant amb el suport de les diverses institucions de l’administració que promouen l’ocupació, amb un perfil que afegeix valor al procés, ja que aporta el seu coneixement i experiència tant en el contacte continu amb l’empresa i les seves necessitats, com en la disponibilitat d’una oferta de perfils professionals que ja s’estan formant en àrees específiques o que es poden formar d’acord a les necessitats de l’empresa.

El major repte actual per a la competitivitat de les empreses és aconseguir el talent adequat per a les seves plantilles, per afrontar els canvis constants en els mercats i les tecnologies disponibles. Per això sorgeixen també noves formes de connectar empresa i treballador amb un objectiu compartit: trobar feina per una banda i aconseguir el personal adequat per l’altra.

La finalitat és proporcionar a les persones una ocupació adequada a les seves característiques, i facilitar als ocupadors les persones més apropiades per als seus requeriments i necessitats, a través de la intermediació laboral subvencionada.

La creació d’ocupació de futur ha de ser dinàmica i s’ha d’ajustar als interessos de les empreses i els treballadors per tal que sigui eficaç. Aquesta és l’aposta de CEINA des de la seva posició central en el mercat d’oferta i demanda laboral.

A partir d’aquesta setmana s’inicien contactes i diverses reunions amb l’empresa privada per escoltar les seves necessitats i entendre les prioritats que tenen en la captació de talent.

Així doncs, les persones treballadores interessades poden presentar les seves candidatures i conèixer com funciona l’agència de col·locació, contactant a través del correu: agencia@ceina.com o accedint a l’eina de gestió on-line que es pot trobar al seu lloc web.

COMPARTIR

FER UN COMENTARI

*