Inici Futbol El CE Anoia ret homenatge al desaparegut Paco Romero

El CE Anoia ret homenatge al desaparegut Paco Romero

COMPARTIR

El CE Anoia i el món del futbol de la comarca encara està païnt el comiat de Paco Romero, traspassat fa només uns dies, el 30 de novembre, després d’un temps de malaltia. Vinculat al futbol amateur i al món de l’arbitratge, el club va dir adéu a Romero amb un emotiu partit de l’equip amateur, el passat 2 de desembre.

El CE Anoia mostrava així les condolences a la família, presents a l’acte, i a tots els amics de Romero, una persona molt estimada no només dins el club vilanoví, sinó també en el món del futbol comarcal, en general. Per part del club se li va lliurar un ram de flors i una samarreta a la família, i per part dels entrenadors, un altre ram i una placa commemorativa.

Havia estat delegat del primer equip del CE Anoia i molt vinculat a l’entitat. També durant molts anys havia estat delegat dels àrbitres de la delegació de l’Anoia i pel seu tarannà i dedicació era molt estimat.

Portava un temps retirat de l’arbitratge, però va mantenir vincles amb el club i el futbol fins al final.

Des del Centre d’Esports d’Òdena també destacaven el fet d’haver pogut compartir projectes i il·lusions amb ell al voltant del futbol i l’esport anoienc.

Alguns comentaristes esportius de la comarca, com el montbuienc Pere Peñas, destacaven la seva honestedat arbitral i els bons consells que compartia amb els delegats d’altres equips.

COMPARTIR

FER UN COMENTARI

*