Inici Societat El CE Anoia impulsa un recapte d’aliments per al Banc de la...

El CE Anoia impulsa un recapte d’aliments per al Banc de la Teca de Vilanova del Camí

COMPARTIR

El CE Anoia ha anunciat un recapte d’aliments i productes de primera necessitat per al Banc de la Teca de Vilanova del Camí. És la primera vegada que el club participa en un repte d’ajuda humanitària amb l’objectiu de prendre consciència sobre la difícil situació que viu la nostra societat actualment, expliquen.

Des del Club Esportiu Anoia, demanen la contribució amb els següents productes d’alimentació: llaunes de tonyina, oli, llet, tomàquet, sardines, llegums cuits i galetes, pasta seca, farina, i productes de primera necessitat que no siguin frescos. També productes d’higiene personal per adults: sabó del cos, xampú i pasta de dents. I productes per als més menuts: sabó, crema hidratant, tovalloletes i bolquers.

Els productes recaptats, asseguren des del CE Anoia, ajudaran a minimitzar els danys de la pandèmia i les mancances que ha provocat a la població.

Les aportacions es poden fer arribar al club durant els entrenaments dels diferents equips, de 17:30 a 20:30 h durant els dies establerts, a partir del pròxim dilluns 14 de desembre i fins el dia 21, ambdós inclosos.

FER UN COMENTARI

*