Inici Destacats El CDR de Masquefa acusa Ciutadans, PSC i PP de boicotejar un...

El CDR de Masquefa acusa Ciutadans, PSC i PP de boicotejar un debat electoral previst al municipi

COMPARTIR

El Comitè en Defensa de la República de Masquefa denuncia que el PSC, el PP i Ciutadans s’han negat a participar el debat electoral que s’havia de celebrar el proper dilluns a la societat cultural L’Alzinar.

Regidors masquefins d’Esquerra, PDeCAT (Junts per Catalunya) i la CUP havien confirmat la seva assistència. Tot i que encara no s’havia confirmat ni el moderador del debat ni els temes a tractar, els tres partits s’han negat a participar-hi, segons denuncia el CDR, que organitzava el debat.

A través d’un comunicat expliquen que el PP no ha donat cap motiu, el PSC ha al·legat problemes d’agenda de dos dels seus tres regidors i Ciutadans, que no té representació a l’Ajuntament de Masquefa, ha assenyalat que si els altres dos partits no hi participaven ells tampoc. Es dona el cas que la regidora a Masquefa Isis Abad és membre de la candidatura del PSC a les eleccions al Parlament.

El Comitè denuncia que els tres partits constitucionalistes “han mostrat una nul·la intenció de debatre, fins i tot davant dels seus simpatitzants” i consideren la seva negativa a participar “un greuge per a tots els veïns de Masquefa i una manca de maduresa democràtica”.

FER UN COMENTARI

*