Inici Destacats CCOO i UGT demanen la creació d’una taula per salvar ocupació a...

CCOO i UGT demanen la creació d’una taula per salvar ocupació a l’Anoia

COMPARTIR

Els sindicats CCOO i UGT s’han adreçat al president del Consell Comarcal de l’Anoia i als alcaldes d’Igualada, Vilanova del Camí, Santa Margarida de Montbui, Òdena, La Pobla de Claramunt, Jorba i Castellolí demanant-los la creació d’un espai estable de concertació i diàleg social al territori.

Segons els sindicats, les seves prioritats per la comarca de l’Anoia i de forma especial a la Conca d’Òdena, és salvar l’ocupació actual, el teixit productiu i empreses, garantir protecció social per les persones més vulnerables i construir alternatives que permetin atraure inversions i treball digne a la comarca, davant una més que probable repunt de l’atur al territori.

La fórmula que millor ha funcionat a altres territoris semblants, segons els sindicats és implicar administracions, agents socioeconòmics i ciutadania per compartir diagnòstics, construir consensos i articular acords per un desenvolupament econòmic inclusiu del territori en un moment especial advers com l’actual.

COMPARTIR

1 COMENTARI

  1. EU de pensar mes a les persones que rebem exclusivo social I laboral, com ppt ser que no tingyem dret a la prestación per el covid19? Ni tampoco podem cobrar d’altres pero que no tenía res trenallat per cotitzar, vinga siusplau que no costa res ser solidari/a.

FER UN COMENTARI

*