Inici Destacats CCOO guanya les eleccions sindicals a l’Ajuntament d’Igualada

CCOO guanya les eleccions sindicals a l’Ajuntament d’Igualada

COMPARTIR

El passat 1 d’octubre van tenir lloc les votacions de les eleccions sindicals del personal laboral de l’Ajuntament d’Igualada, per elegir un Comitè d’Empresa format per 13 membres.

CCOO va obtenir un total de 9 representants amb el 69’2% dels vots, la intersindical CsC 2 (15’4%) i la CGT 2 (15’4%), renovant la majoria que ja tenia el sindicat entre el personal laboral.

Tanmateix, el passat mes de maig el personal funcionari de l’Ajuntament va elegir els seus representants sindicals, obtenint CCOO la totalitat dels membres de la Junta de Personal Funcionari, amb 9 representants, ampliant encara més la majoria que ja tenia CCOO entre aquest col·lectiu.

Així, en el conjunt del personal laboral i funcionari, CCOO consolida la seva amplia majoria amb un total de 18 (81’8%) representants d’un total de 22, la Intersindical CsC amb 2 (9,1%) i la CGT també amb 2, un 9,1%.

El sindicat Comissions Obreres ha agraït el suport dels treballadors i renoven “el nostre compromís ferm de continuar defensant els serveis públics i els drets del personal municipal”.

COMPARTIR

FER UN COMENTARI

*