Inici Societat CCOO considera ‘insostenible’ la situació pel coronavirus a la residència de Vilanova...

CCOO considera ‘insostenible’ la situació pel coronavirus a la residència de Vilanova del Camí

COMPARTIR

Des de CCOO Sanitat de l’Anoia han denunciat la situació en que es troben els residents i el personal professional sanitari de la residència del grup AMAVIR a Vilanova del Camí.

El sindicat assegura que han mort més de 20 residents i que les treballadores “denuncien la situació d’indefensió i invisibilitat d’aquest centre residencial, manifestant que ningú s’ha interessat per la seva situació marcada per l’exposició continuada al COVID 19 de manera molt directa i de la necessitat urgent d’una desinfecció al centre que no arriba”, segons exposa CCOO a través d’un comunicat.

El sindicat explica que les treballadores “es veuen obligades a atendre als residents reutilitzant EPIs amb el conseqüent risc de no tenir la protecció adequada” i que falta personal per cobrir personal sanitari i de neteja degut a les moltes baixes existents. Demanen que se’ls hi facin les proves de per tal de tallar el risc de transmissió entre professionals, residents i a les famílies de les persones treballadores.

CCOO torna a denunciar “l’estratègia tardana i la situació d’abandonament de les persones residents i de les professionals” per part del Departament de Treball, Afers Socials i Famílies de la
Generalitat de Catalunya d’un sector que el sindicat considera que haurà de ser objecte de canvis en els seus models en el futur.

COMPARTIR

FER UN COMENTARI

*