Inici Festes Cavalcada de Reis d’Igualada

Cavalcada de Reis d’Igualada

COMPARTIR

Com és habitual, els Reis d’Igualada han iniciat al Passeig Verdaguer el seu recorregut pel centre de la ciutat fins acabar a la Plaça Castells, congregant milers de persones al seu pas, especialment a les Rambles. Les carrosses dels Reis anaven seguides d’una comitiva de prop d’un miler de patges que han anat repartint les joguines als infants a mida que avançaven i accedint, com és tradició a Igualada, amb escales de mà als balcons i terrasses.

La cavalcada d’enguany ha comptat amb la presència del conseller de Cultura de la Generalitat de Catalunya, Santi Vila, que ha lliurat el reconeixement com a nova Festa Patrimonial d’Interès Nacional.

COMPARTIR

2 COMENTARIS

  1. Com cada any, la nostra cavalcada de reis es genial, tot hi que he trobat a faltar les motos, també el grup nombrós de patges que caminaven entre mig dels cotxes, la vaig trobar poc lluïda, ja que al final es barrejaven la gent del carrer i els patges.

  2. Com cada any, una calvalcada sosa. No sé si els de la Comissió els fan fer un curset als patges de tractar i interacturar amb la canalla, però la veritat és que el 90% dels patges passen de la canalla, estan per les adolescents i pels seus amics o famílies conegudes, inclosos els patges faruks! Us ho heu de fer mirar, la veritat, i ho dic amb coneixement de causa! El meu fill de 7 anys va quedar molt decebut quan els patges li passaven pel davant sense ni mirar-se’l, i com ell, els nens i nenes del costat. Comissió potser que prengueu mesures! No només es tracta de lluir un vestit… És una llàstima.

FER UN COMENTARI

*