Inici Destacats Castellolí trasllada la seva Festa Major a finals d’agost

Castellolí trasllada la seva Festa Major a finals d’agost

COMPARTIR

L’equip de govern de l’Ajuntament de Castellolí ha decidit posposar la Festa Major que s’havia de celebrar els dos primers caps de setmana del mes de maig i traslladar la majoria dels actes a la Festa Major del barri de Sant Feliu de la Vall, que tindrà lloc la darrera setmana d’agost. L’únic acte que sí que es manté i se celebrarà diumenge 10 de maig és la Missa, tot i que tindrà un format telemàtic a causa de la situació de confinament i les restriccions establertes per l’estat d’alarma.

Castellolí celebra cada any la seva Festa Major de Maig en honor a la Mare de Déu del Roser, i enguany tenia un farcit programa d’actes que arrencaven el proper divendres 1 de maig amb la Tuga Trail, una cursa amb la participació de prop de 1.500 corredors d’arreu que després d’onze anys d’existència enguany s’ha hagut de suspendre a causa de la pandèmia de la Covid19.

A més de la Tuga, també estava previst celebrar diversos actes la primera quinzena de maig com l’arrossada popular; tots aquests actes es traslladen al darrer cap de setmana d’agost que és quan se celebrarà la Festa Major del barri de Sant Feliu de la Vall, i se sumaran a la tradicional cantada d’Havaneres i a la Sardinada del barri que des de fa una colla d’anys atrau molts veïns de Castellolí i d’arreu de la comarca. Tot plegat amb l’objectiu que la festa de Sant Feliu adquireixi més rellevància que mai i un significat especial com a cloenda de l’estiu.

El regidor d’Esport i Festes de l’Ajuntament de Castellolí, David Arana, explica: “esperem que d’aquí a tres mesos la situació haurà millorat, estarem en un escenari diferent i podrem fer una festa amb molt contingut, variat i que no deixarà de sorprendre a tothom”. El regidor també ha posat l’èmfasi en la gran tasca realitzada per tots els treballadors de l’Ajuntament i per tots els membres la Comissió de Festes.

COMPARTIR

FER UN COMENTARI

*