Inici Societat Castellolí tindrà un circuit de ‘Pump Track’

Castellolí tindrà un circuit de ‘Pump Track’

COMPARTIR

El projecte d’inversions esportives que l’Ajuntament de Castellolí va presentar al Pla Únic d’Obres i Serveis de Catalunya (PUOSC) de la Generalitat de Catalunya ha obtingut una alta puntuació, i això suposa que el municipi disposa des d’aquest mes de juliol de 290 mil euros per invertir en arranjaments i millores de les instal·lacions esportives, la xifra màxima a què podia aspirar.

Tal com detallava el projecte, la part més gran de la inversió es destinarà a reformar, millorar i ampliar la piscina municipal de Castellolí, una obra ambiciosa amb un import de 147 mil euros. L’obra inclou la reforma integral dels vestuaris i de la zona del bar, una redistribució dels espais, la substitució i millora de la maquinària del sistema de depuració i una ampliació de la zona de gespa.

També es crearà una nova zona d’esport vinculada a la bicicleta amb un circuit de tecnificació de bicicletes i patinets “Pump Track”, al qual es destinaran més de 77 mil euros. Serà el primer circuit d’aquestes característiques a la comarca, i es preveu que pugui atraure aficionats a la bicicleta d’altres municipis.

Finalment també es destinaran 81 mil euros a millorar la zona esportiva d’Els Pinyerets, on es cobriran les pistes de pàdel i tennis per protegir-les del sol i la pluja i aconseguir així que siguin operatives durant tot l’any independentment de les condicions climatològiques.

El regidor d’esports i festes de l’Ajuntament de Castellolí, David Arana, ha manifestat: “des de l’Ajuntament sempre hem apostat per l’esport; ja vam ser ambiciosos al seu dia amb les dues pistes de pàdel i la remodelació de la pista poliesportiva. Ara amb la nova pista del Pump Track, única a l’Anoia, volem ser un referent a nivell de comarca i diversificar l’oferta esportiva pels nostres vilatans.”

La Generalitat ha atorgat aquest ajut a Castellolí per ser executable durant l’any 2020 i primera meitat del 2021. Això suposa que per a l’estiu de l’any que ve ja estaran enllestides moltes d’aquestes millores i també la nova zona esportiva per a bicicletes.

COMPARTIR

FER UN COMENTARI

*