Inici Societat Castellolí obrirà la piscina municipal de forma gratuïta per als veïns

Castellolí obrirà la piscina municipal de forma gratuïta per als veïns

COMPARTIR

La piscina de Castellolí obrirà aquest dissabte dia 20 i l’Ajuntament del municipi ha decidit que enguany, de forma extraordinària, l’accés a la piscina sigui gratuït per tots els veïns empadronats al poble.

Es tracta d’una mesura “per agrair a la població el seu comportament exemplar durant la pandèmia, compensar els mesos difícils que s’han viscut i ajudar econòmicament a les famílies perquè aquest any no hagin de fer aquesta despesa extra durant l’estiu”, segons expliquen des de l’ajuntament.

La piscina estarà oberta del 20 de juny al 6 de setembre, de 10:30h a 14h i de 16h a 20h. L’espai s’adequarà a les normes de protecció contra la Covid19 i la brigada municipal en farà el manteniment. De moment no hi haurà servei de vestuaris ni servei de bar, tot i que es licitarà el servei de bar per si la normativa sanitària permetés reobrir-lo durant l’estiu.

Tot i ser gratuït, és imprescindible que els veïns facin l’adquisició dels abonaments de temporada a través de l’APP “Ajuntament de Castellolí”. A més, caldrà que els assistents diàriament facin la reserva de les seves entrades concretant l’horari d’assistència, per poder controlar l’aforament, i que compleixin tots els requisits i mesures sanitàries establerts per la llei. Per més informació es poden posar en contacte amb l’Ajuntament.

D’altra banda, l’Ajuntament de Castellolí ha completat un procés de contractació de dues persones joves del poble per fer les tasques de control d’accés i desinfecció.

COMPARTIR

FER UN COMENTARI

*