Inici Societat Castellolí estrena el nou gimnàs municipal fruit dels pressupostos participatius

Castellolí estrena el nou gimnàs municipal fruit dels pressupostos participatius

COMPARTIR

Castellolí estrena aquest dimecres, 25 de maig, el nou gimnàs municipal fruit dels pressupostos participatius de l’any passat. El Centre Esportiu El Centre (ubicat a l’avinguda de la Unió, 45) serà un equipament autogestionable i es podrà utilitzar a partir de 16 anys -els menors de 13 a 16 anys podran accedir-hi acompanyants d’un adult-. Fins a finals d’any serà d’ús exclusiu i gratuït per a les persones empadronades a Castellolí.

L’Ajuntament ha destinat els 10.000 euros del pressupost participatiu a remodelar el local municipal El Centre i convertir-lo en una sala de gimnàs, que disposa de màquines i tota mena de material pensat per a la realització d’esport. També és previst que s’hi duguin a terme activitats dirigides. Amb un aforament màxim de 12 persones, estarà obert de dilluns a diumenge de 8 del matí a 10 de la nit. Se’n podrà fer ús màxim una hora i mitja al dia.

Per poder-hi accedir serà obligatori realitzar una formació durant els mesos de maig i juny que permetrà validar l’abonament, ja que el nou espai no disposarà de monitors, excepte durant el període de formació. Serà cada usuari qui gestionarà l’accés al gimnàs, els exercicis a realitzar i la correcta manipulació del material. La instal·lació estarà videovigilada exclusivament per garantir-ne el correcte ús i funcionament.

Per reservar la formació prèvia obligatòria i posteriorment la sala, cal fer-ho a través de la web https://pistescastelloli.reservaplay.cat.

El nou equipament s’afegeix a les altres instal·lacions esportives de què disposa Castellolí, com ara el poliesportiu, les pistes de pàdel i de tenis d’Els Pinyerets, el circuit de Pumptrack i de Biketrial, l’skatepark, la zona esportiva per a la gent gran i el parc de l’Embut, on es poden fer activitats a l’aire lliure, entre d’altres.

 

COMPARTIR

FER UN COMENTARI

*