Inici Destacats Castellolí acollirà el lliurament de premis a les millors iniciatives catalanes en...

Castellolí acollirà el lliurament de premis a les millors iniciatives catalanes en mobilitat

COMPARTIR

Aquest any, per primer cop, se celebra la Nit dels Premis MobiliCat, on es farà l’acte de lliurament de la primera edició d’aquests guardons, dirigits a reconèixer la tasca que institucions públiques i empreses privades realitzen en l’àmbit de la mobilitat a Catalunya. L’acte està organitzat per la revista MobiliCat, editada per l’Associació de municipis per la Mobilitat i el Transport Urbà (AMTU). El lliurament de premis es realitzarà en el marc d’un sopar, que tindrà lloc aquest dimecres, 6 de juny, a les 20h. al Campus Motor Anoia de Castellolí, i comptarà amb la presència de la consellera d’Empresa i Coneixement, M. Àngels Chacón, el secretari de Territori i Sostenibilitat, Ricard Font, i el vicepresident 2n de la Diputació de Barcelona i alcalde d’Igualada, Marc Castells, a més d’una extensa representació del sector empresarial de l’Anoia i dels principals agents de la mobilitat a Catalunya.

Entre les candidatures presentades en aquesta 1a edició dels Premis MobiliCat, hi ha ajuntaments de municipis catalans, operadors de transport i entitats del sector tecnològic, automoció, serveis i d’altres sectors vinculats a la mobilitat, que han liderat projectes per la millora de la mobilitat durant l’any 2017 o principis de 2018.

Com a novetat, el Jurat -format per representants de les diferents administracions catalanes de l’àmbit del transport públic i agents implicats en la mobilitat a Catalunya- atorgarà un total de 3 guardons, un per categoria: Premi a la Innovació en Mobilitat, Premi a la Millor Iniciativa en Mobilitat Sostenible, i Premi d’Honor, aquest darrer en reconeixement a una trajectòria professional, personal o empresarial, destacada.

Durant l’acte de lliurament, els assistents gaudiran d’un sopar a càrrec del restaurant Somiatruites, del xef igualadí David Andrés -també actual cap de cuina del restaurant ABaC de Barcelona-, i considerat un dels millors 100 restaurants de Catalunya.

COMPARTIR

FER UN COMENTARI

*