Inici Cultura El castell de la Tossa de Montbui guanyarà un mirador

El castell de la Tossa de Montbui guanyarà un mirador

COMPARTIR

Aquest mes de juny, si es compleixen els terminis previstos, donaran inici les obres de millora de Castell La Tossa. Aquesta actuació suposarà una inversió de 200.000 euros, amb els quals es farà possible la construcció una nova passarel·la, amb accés a un nou mirador a la planta primera del castell; també es construirà una escala nova que connectarà les dues plantes d’aquest espai i es dignificarà i millorarà l’estructura, sempre amb un exhaustiu respecte a la identitat i l’essència d’aquest emblemàtic castell.

L’objectiu és garantir l’accessibilitat i dotar a aquest espai d’un nou atractiu per als visitants, millorant-ne l’estat de conservació. El termini d’execució de l’obra és de sis mesos.

Actualment s’està a l’espera de l’adjudicació de les obres a l’empresa Construccions F.X. Valls i de la signatura del contracte.

Cal destacar que aquesta actuació forma part d’una subvenció atorgada per la Diputació de Barcelona a l’Ajuntament de Montbui, i que té com a objectiu contribuir a la millora i el manteniment d’equipaments i espais públics.

FER UN COMENTARI

*