Inici Cultura El Castanyada Rock de Piera reivindica els grups musicals del territori

El Castanyada Rock de Piera reivindica els grups musicals del territori

COMPARTIR

El passat dilluns dia 31 d’octubre, la nau de Cal Sanahuja de Piera va acollir la 13a edició del Castanyada Rock que. El festival pretenia reivindicar la festivitat catalana de la castanyada davant altres celebracions de caire més internacional i, al mateix temps, promocionar grups musicals del territori. La iniciativa va comptar amb l’actuació de set artistes d’estils diversos que van fer ballar els assistents fins ben entrada la matinada.

En aquesta ocasió, el Castanyada Rock va estar organitzat de forma conjunta per l’Associació Juvenil l’Espurna, que porta nou anys al capdavant del festival, i per l’entitat Eixam de Piera que, d’aquesta manera, agafa el relleu de cara a properes edicions.

El concert va començar amb l’actuació dels grups novells Remolke i Antipàtiks d’estil punk. Seguidament, va ser el torn dels barcelonins Ojo de Buen Cubero, que van fer gaudir a tots els assistents amb el seu estil mestís. Els valencians Auxili van aconseguir omplir la nau amb més d’un miler de persones amb la seva música reggae.

A continuació, va ser la formació bagenca Strombers la que va oferir els seus ritmes trepidants en la que va ser la seva setena participació en el festival. El concert del Castanyada Rock va ser l’última ocasió en la quals tots els membres del grup de Cardona van tocar junts, atès que el cantant i el baixista deixen els escenaris. La darrera actuació va ser la de la formació penedesenca Cor Fort, amb un important component de crítica social. La nit va acabar amb la música del dj igualadí PD-Efa, que va acompanyar el públic assistents fins que va sortir el sol.

FER UN COMENTARI

*