Inici Destacats Les cases de turisme rural de l’Anoia preveuen una ocupació del 70%...

Les cases de turisme rural de l’Anoia preveuen una ocupació del 70% pel pont del Pilar

COMPARTIR

El sector del turisme rural de la Catalunya Central espera assolir xifres d’ocupació superior al 70% per aquest pont del 12 d’octubre. El sector reconeix que van recuperant «la normalitat», encara que les xifres de reserves encara estan per sota de les d’abans de la pandèmia. Sí que són superiors a les d’ara fa un any, quan les restriccions en la mobilitat i la limitació del nombre de persones en les trobades, els van «aixafar» la temporada.

El president de l’Associació per al Desenvolupament de l’Alta Anoia, Ramon Bosch, situa l’ocupació per aquest pont en el 70%, encara que amb variacions amb les estades, que oscil·len entre els dos i els quatre dies. El perfil majoritari de client són famílies de l’àrea metropolitana de Barcelona.

Tot i que les xifres també estan per sota de les d’abans de la pandèmia, Bosch en fa un balanç positiu. «De mica en mica anem tornant a la normalitat, però crec que ho veurem més a inicis de l’any que ve. Però estem contents, omplir vol dir poder anar sufragant despeses», comenta. De moment, tot i que l’ocupació per aquest 12 d’octubre s’atura al 70%, la del pont de Tots Santa ja està a hores d’ara entre el 85 i el 100%.

Gemma Aleman / ACN

COMPARTIR

FER UN COMENTARI

*