Inici Destacats Les cases rurals de l’Anoia reben un 7% menys de visitants durant...

Les cases rurals de l’Anoia reben un 7% menys de visitants durant el juliol

COMPARTIR
Allotjament rural Cal Carulla, al nucli de l'Astor (Pujalt).

L’ocupació dels establiments de turisme rural de la comarca de l’Anoia s’ha reduït respecte al juliol de l’any passat. Segons l’Informe Flaix d’ocupació turística elaborat per la Diputació de Barcelona, l’ocupació de les cases rurals anoienques va ser el mes passat d’un 57,6%, un 7% menys que el mateix mes del 2017.

El mateix informe constata una reducció generalitzada de les pernoctacions a les comarques barcelonines, a excepció d’un lleu augment del 3% a l’Alt Penedès. Durant la primera quinzena de juliol, els establiments anoiencs van mantenir l’ocupació de l’any passat, mentre a la segona quinzena és on s’ha concentrat el descens, d’un 15% durant la segona meitat de juliol.

L’ocupació en places hoteleres a l’Anoia ha estat un 25,45% superior respecte el juliol de 2017, segons el mateix informe. L’ocupació d’aquest tipus d’allotjaments ha superat el 78%, tot i que el pes de l’oferta hotelera sobre el total de places d’allotjament de la comarca és petit.

L’informe de la Diputació afegeix que les reserves de darrera hora poden acabar modificant el resultat global de la campanya estiuenca, que el sector turístic de l’Alta Anoia preveïa amb nivells d’ocupació similars als de l’any passat.

COMPARTIR

FER UN COMENTARI

*