Inici Destacats El Casal del Passeig d’Igualada celebra la festa del soci

El Casal del Passeig d’Igualada celebra la festa del soci

COMPARTIR

El dia 16 de novembre a la tarda, en el Casal del Passeig, i sota l’organització de l’Associació de gent gran d’Igualada, es va celebrar la Festa del Soci. L’acte consistia en fer un Concert de Jazz (Dixieland) a càrrec del Grup DOCTOR JAZZ FRIENDS, grup que està format per músics igualadins, i que van fer les delícies dels assistents, amb la seva simpatia, però sobretot el com sonava el seu concert, tot un èxit.

En aquesta Festa també fem un Homenatge al soci i sòcia més gran, dins del llistat d’associats i no es pot repetir, si ja estat homenatjat un altre any. En aquest cas va recaure en una parella que són matrimoni, el senyor Josep M. Fàbregas i la senyora Mercè Busqué, els dos ja passant dels 90…. i de moment és conserven força bé, doncs que sigui per molts anys. El petit homenatge davant del centenar d’assistents, va consistir amb un diploma de l’Associació i amb un xec per cada un d’ells valorat amb 100 €, per la compra als Supermercats SEBASTIÁN d’Igualada.

L’Associació es mostra satisfeta de poder organitzar aquestes festes, sempre pensant amb les persones grans i en aquest cas socis. Dins del Casal del Passeig continuen fent activitats de tot tipus i cercant poder donar un bon servei, creant un bon ambient amb socis i no socis, per tal de que puguin estar actius i feliços mentre sigui possible.

COMPARTIR

FER UN COMENTARI

*