Inici Societat El Casal de la Gent Gran de Montbui engegarà noves accions amb...

El Casal de la Gent Gran de Montbui engegarà noves accions amb el suport de La Caixa

COMPARTIR

Dilluns va tenir lloc a l’Ajuntament de Montbui la signatura del conveni de col·laboració entre La Caixa, el Casal de la Gent Gran del municipi i l’Ajuntament de Montbui, que permet la realització de les activitats anuals i la dinamització d’aquest col·lectiu en el municipi.  Hi van ser presents l’alcalde montbuienc Teo Romero, la regidora de Benestar Social Aurora Fernández, Joan Compte i Joan Luque per l’Associació de la Gent Gran, i Anna Maria Mòdol, Marta Clavé i Jordi Marimon en representació de CaixaBank i la Fundació Bancària la Caixa (Obra Social).

CaixaBank, a través de l’Obra Social, manté des de fa molts anys el suport a la gent gran de Montbui, afavorint econòmicament i organitzant diferents activitats que duen a terme els avis i àvies del municipi com tallers, cursets, conferències, xerrades, cine-fòrums, excursions. El conveni inclou la dinamització dels avis a través del programa Gent 3.0 entre el gairebé miler d’associats que té el casal montbuienc.

L’objectiu del nou programa és fomentar la participació activa de les persones grans i fer-les presents en la nostra societat, adaptant-se a la vegada a les seves necessitats actuals. Es cerca fomentar uns hàbits més saludables i contribuir a mantenir-se actiu, tant físicament com mentalment, i oblidar-se així dels mites de l’edat.

FER UN COMENTARI

*