Inici Societat La Casa del Mestre de Calonge de Segarra busca llogater

La Casa del Mestre de Calonge de Segarra busca llogater

COMPARTIR

L’Ajuntament de Calonge de Segarra ha obert el concurs públic per adjudicar l’arrendament de l’immoble denominat “Casa del Mestre”, destinat a ser un habitatge. Les proposicions es poden presentar fins al 11 de març de 2019.

La “Casa del Mestre” està situada a l’entorn de Santa Fe de Calonge de Segarra. Es tracta d’un edifici aïllat, de dues plantes i un total de 135 m² útils, el qual ha estat totalment reformat durant els anys 2017, 2018 i 2019. Disposa d’un ampli menjador; cuina equipada amb vitroceràmica d’inducció, campana extractora i forn; 2 banys; i 4 habitacions. La casa es lloga sense moblar.

La “Casa del Mestre” acull l’única prova pilot del projecte TESSe2b a tot l’Estat. Això significa que la climatització en fred i calent així com l’aigua calenta sanitària no genera cost econòmic ja que tota l’energia es produeix a través de la prova pilot del sistema TESSe2b, alimentat amb energies renovables. Per tant, els futurs arrendataris de la “Casa del Mestre” no hauran de pagar una energia extra per fer funcionar la calefacció, l’aire condicionat i l’aigua calenta sanitària, sinó que únicament tindran un cost una mica més elevat d’electricitat (es preveu que aquest sigui poc significatiu).

El projecte TESSe2b és un projecte de 4 milions d’euros finançat per la Unió Europea, que desenvolupa una solució integrada per a l’emmagatzematge d’energia en edificis residencials mitjançant energia solar i geotèrmica, amb la finalitat de corregir el desajust que sovint es produeix entre l’oferta i la demanda d’energia en edificis residencials. Això s’aconsegueix mitjançant la integració de dipòsits compactes d’emmagatzematge d’energia termal amb materials de canvi de fase (PCM per les seves inicials en anglès), juntament amb materials millorats de canvi de fase dins dels intercanviadors de calor del buit (BHE), i mitjançant un sistema de control intel·ligent d’administració avançada d’energia.

Per consultar el plec de clàusules del concurs públic per l’arrendament de l’habitatge “Casa del Mestre” així com veure fotografies de l’habitatge, es pot visitar el web www.calongesegarra.cat.

COMPARTIR

FER UN COMENTARI

*