Inici Societat El carrer Major de Vilanova del Camí s’obre al trànsit parcialment

El carrer Major de Vilanova del Camí s’obre al trànsit parcialment

COMPARTIR

El carrer Major, en direcció Igualada,  s’obre aquest divendres. L’obra d’urbanització del darrer tram del carrer i la plaça Major no està acabada, manquen detalls com la jardinera, però des del govern s’ha decidit obrir al trànsit, com a mínim un dels dos sentits de la marxa.

Pel que fa al sentit contrari, és a dir d’entrada a Vilanova del Camí des d’Igualada, es mantindrà de moment l’entrada per la Ronda tot i que des de Serveis Tècnics expliquen que s’anul·larà el semàfor d’obres instal·lat fins ara a l’alçada de l’Ajuntament.

La finalització de les obres es preveu per a la primera setmana de desembre.

La plaça Major inclourà arbres i jardineres

El projecte de la Plaça Major va protagonitzar una part del ple municipal del passat dilluns. La regidora socialista Noemí Trucharte va lamentar que el govern no vulgui escoltar els veïns de la plaça que volen arbres i no jardineres. El fet que els arbres puguin aixecar les voreres, assegura Trucharte, no és suficient per evitar-los, es poden cercar altres sistemes com posar bosses a les arrels o plantar-hi altres espècies, va dir.

L’Alcaldessa Vanesa González va explicar al Ple les millores que s’havien introduït al projecte d’urbanització de la plaça Major i que afecten les plaques del mur i les escales i la instal·lació d’una font.

Pel que fa al tema de la jardineria, l’Alcaldessa va explicar que s’han mantingut reunions amb els veïns que ho han sol·licitat i que han intentat tenir en compte totes les sensibilitats. Així, a la part del mur, es plantaran quatre arbres, segurament de la família de les albícies, i tant a la vorera com a la mitjana s’hi posaran jardineres del mateix tipus que les que s’han col·locat al carrer Major per mantenir l’estètica.

També està previst col·locar mobiliari urbà com bancs i papereres.

FER UN COMENTARI

*