Inici Festes Carme viu un animat diumenge de Carnestoltes

Carme viu un animat diumenge de Carnestoltes

COMPARTIR

[Img #4599][Img #4598]Enguany els actes dels Carnestoltes de Carme es van centralitzar a la tarda del diumenge 10, evitant així haver-se de disfressar per la rua matinal i tornar-ho a fer pel concurs de disfresses de la tarda, tal com es feia en edicions anteriors.

Prèviament al diumenge, el carnestoltes ja era present pel poble,  primer amb el taller de disfresses de les senyores grans de fa dos dilluns i també amb la [Img #4600]festa de carnestoltes de l’escola pública i l’escola bressol, amb rua conjunta inclosa.

El diumenge a les 5 de la tarda, des de l’escenari del Teatre de Carme, Sa Majestat el Rei Carnestoltes va llegir el pregó, que va ser escoltat per petits i grans i, com és habitual amb el personatge, va carregar a tort i dret cap a institucions i persones del poble i també cap al món polític acusat de corrupteles.

Seguidament, acompanyats pel grup Canya Mullada, la rua de Carnestotes va passejar-se per diferents carrers i places del poble omplint-lo de color, música i xerinola, per retornar al Teatre, on animats pel Joel i el Joan, desfilaren per l’interior del recinte les diferents comparses i les disfresses individuals per poder ser valorades pel jurat.  Els premis d’enguany foren els següents:

Premi infantil: disfressa “Prehistòric” i un accèssit a la parella amb el nom “Wenda”.
Premi adult: disfressa Flors de paper.
Premi comparsa: pel grup “Carme Balloon Festival”, integrat per 16 nens i nenes.

Els premis atorgats foren: pels infantils, dues entrades per a un espectacle a de la Mostra de teatre infantil i juvenil d’Igualada. Pels adults, dues entrades per a la propera sortida a teatre del Casal de Carme i el premi a la comparsa, una jornada a l’espai d’animació infantil d’Scòrpia.
L’èxit de l’edició d’enguany fa que l’Ajuntament es plantegi treballar en aquest format per l’edició de l’any vinent.

COMPARTIR

FER UN COMENTARI

*