Inici Festes Carme va celebrar la seva Festa Major

Carme va celebrar la seva Festa Major

COMPARTIR

[Img #8938]Dimarts 16 de juliol, diada de la Mare de Déu del Carme, la Festa Major es va acomiadar fins al proper any amb una cantada d’havaneres a càrrec del grup Cavall Bernat.

El cap de setmana anterior va estar farcit d’actes festius, el divendres 12 la companyia Teatre Mòbil van donar el tret de sortida a la festa Major amb l’espectacle infantil “Sense Solta”. A les 9 de la nit el pregó, aquest any dedicat a Caterina Vicenta [Img #8939]Casanova Sanahuja, “la Trabala”, vaguista i activista de l’any 1.881. El repic de campanes va anar acompanyat de l’encesa de les llums noves del campanar. Seguidament la 2ª Sardinada Popular que aplegà més de 200 persones. A les 12 el grup de batucada de Carme ompliren els carrers del poble de gent i de soroll invitant a la festa del concert jove amb  el grup  TREMENDOS.

[Img #8940]Dissabte 13, el dia es va despertar amb la tirada local de Tir al Plat, que aplegà a una desena de tiradors. A la pista vella i a l’hora tradicional de les 8 del vespre, el concert de Festa Major, a càrrec de l’orquestra SATURNO. Com cada any el recinte s’omplí de gent del poble i de persones vingudes d’altres contrades. La mateixa orquestra s’encarregà del ball de gala de la nit. Paral•lelament els joves tingueren el seu segon concert amb els grups Ressaka Ska i Séptimo A Versions, concert que es va traslladar al local del teatre a causa de la pluja.
Diumenge a les 8 de la tarda, el ball de vetlla amb el grup Montse & Joe Transfer i l’exhibició de balla de Bolliwood va tancar la jornada.

Dilluns al vespre, els infants de Carme van fer gaudir a tot el públic assistent amb l’espectacle de Play back, dirigit pel Miquel Boleda. Shakira, Michael Jackson, “Grease” i 21 actuacions més van desfilar per l’escenari. Una activitat senzilla, feta des del mateix poble i que va resultat distreta i entranyable.

Dimarts al migdia no faltaren a la festa les sardanes, mentre la gent compartia “vermut” i retrobaments. Per la tarda el Restaurant el Racó de Carme, va fer gaudir a la quitxalla de la Festa de l’Espuma i com es deia a l’inici d’aquesta crònica, les havaneres tancaren la festa. L’endemà mateix ja va començar el compte enrere fins a l’any vinent.

COMPARTIR

FER UN COMENTARI

*