Inici Festes Carme va celebrar la seva 16a Fira Verd

Carme va celebrar la seva 16a Fira Verd

COMPARTIR

[Img #7184]El passat diumenge Carme celebrà la setzena edició de Fira Verd, amb la continuïtat de la 6a Mostra d’Herbes Aromàtiques i Medicinals i la 6a Mostra d’Artesania  pels carrers del nucli antic del poble.

De nou Carme es va omplir de visitants que pogueren resseguir els diferents estands de jardineria i comprar aquelles plantes i estris per la seva balconada o el seu jardí. La passejada per l’interior del poble, on es concentraven els artesans, va tornar a fer que la gent de Carme, particulars i comerciants compartissin aquesta diada amb els visitants.

La quitxalla va conèixer com es cataloguen i s’anellen ocells per part de membres de la Societat Catalana d’Anellament Científic. També van comprovar quin tipus d’organismes aquàtics es poden trobar a la riera de Carme però que a primera vista no es veuen; aquesta tasca la feren l’Associació de Voluntaris de Medi Ambient de Sant Boi de Llobregat, gràcies als quals s’estudia des de fa cinc anys per Fira Verd la qualitat de l’aigua de la riera.

Al punt de migdia i amb la presència de les diputades del Parlament de Catalunya Alba Vergés i Maria Senserrich, es va inaugurar oficialment la fira. Des de l’Ajuntament de Carme es valora molt positivament el transcurs de la jornada, la participació de la gent del poble i l’assistència dels visitants.

COMPARTIR

FER UN COMENTARI

*