Inici Festes Carme va celebrar el seu quart Pessebre Vivent

Carme va celebrar el seu quart Pessebre Vivent

COMPARTIR

[Img #3312]El passat diumenge va tenir lloc a Carme la representació del quart pessebre vivent, amb la participació de més d’un centenar de vilatans i amb la col•laboració de l’Ajuntament. Es van millorar les escenes existents, es van introduir algunes de noves i de nou es va comptar amb la participació del Cor de Caramelles de Carme.

Àngels, dimonis, pastors i pastores, venedors, els tres reis mags d’orient, Sant Josep, la Verge Maria, el nen Jesús, el grup d’animació amb cançons i balls preparats per elles mateixes… van ser els [Img #3313]personatges vivents que van omplir durant dues hores, algunes entrades de les cases del carrer Sant Martí, i els voltants de la plaça de l’església. L’establia, el mercat, l’infern, el cel, la posada, la vila romana, l’anunciació dels pastors… prengueren vida per quart any consecutiu a Carme.

Els autèntics protagonistes van ser els nens i nenes que, juntament amb la participació de pares, mares, parents i amics, van fer possible que el poble visqués una nit màgica.

Cal destacar la il•lusió i l’esforç per part dels  participants del pessebre vivent, així com també el suport dels familiars, amics i veïns que es s’hi van afegir, fent del tot indispensable la seva col•laboració. Units per un objectiu comú, mantenir les tradicions d’un poble i sobretot viure les festes nadalenques, perquè són, en definitiva, aquests moments, els que ens ajuden a viure i entendre millor l’essència del Nadal.

La resposta per part dels vilatans de Carme, com sempre, no podia ser millor, els carrers es van omplir, i al llarg del recorregut, la música, la gent, els llums, les converses, els cants, van donar vida, llum i color a una tarda de diumenge.

L’experiència de nou ha estat molt enriquidora i ha comptat amb un gran èxit de participació. Però per damunt de tot, queden les ganes de repetir-lo l’any vivent, i sens dubte, el desig  de millorar-lo.  

COMPARTIR

FER UN COMENTARI

*