Inici Economia Carme participarà d’un projecte de regeneració urbana i rural

Carme participarà d’un projecte de regeneració urbana i rural

COMPARTIR

[Img #2573]19 municipis petits rebran 9,1 milions d’euros per a la regeneració urbana i rural en el marc del programa ‘Viure al Poble Més’. El departament de Governació i Relacions Institucionals ha resolt aquest una nova convocatòria d’aquest ajut al món local, segons publica aquest dijous el Diari Oficial de la Generalitat de Catalunya (DOGC). Aquesta convocatòria compta amb un pressupost de 9,1 MEUR, dels quals 7 provenen dels fons FEDER de la Unió Europea i els 2,1 restants, que es corresponen al 15% de la despesa subvencionable total, els aporta Governació. Així mateix, aquesta aportació de Governació del 15% té caràcter de bestreta, mitjançant un únic pagament en el moment de l’atorgament de la subvenció.

‘Viure al Poble Més’ és un programa orientat a subvencionar grans projectes dels ens locals menors de 3.000 habitants que actuïn íntegrament en un nucli de població, com ara projectes orientats a la regeneració urbana i rural, a la millora dels serveis turístics o que donin valor, protecció i conservació del patrimoni cultural.

En aquesta nova convocatòria, a més del municipi anoienc de Carme, els pobles que rebran finançament són: Bossòst (Val d’Aran), Duesaigües (Baix Camp), Estany (Bages), Granada (Alt Penedès), Guardiola de Berguedà (Berguedà), Odèn (Solsonès), Pau (Alt Empordà), Penelles (Noguera), Pera (Baix Empordà), Puigdàlber (Alt Penedès), Riba-roja d’Ebre (Ribera d’Ebre), Riudecols (Baix Camp), Sant Aniol de Finestres (Garrotxa), Torre de l’Espanyol (Ribera d’Ebre), Vall de Cardós (Pallars Sobirà), Vallgorguina (Vallès Oriental), Vila-sana (Pla d’Urgell), Vilademuls (Pla de l’Estany).

COMPARTIR

FER UN COMENTARI

*