Inici Destacats Carme González serà la candidata del PSC a l’alcaldia de Piera

Carme González serà la candidata del PSC a l’alcaldia de Piera

COMPARTIR

L’actual tinent d’alcalde al govern de l’Ajuntament de Piera, Carme González, serà la candidata del PSC a les eleccions municipals de l’any vinent. Així ho ha anunciat el partit, que ha escollit a González a través d’una assemblea amb el suport de la militància.

Carme González, casada i mare de dues filles, empresària i vinculada al teixit associatiu local de Piera durant més de vint anys, va iniciar-se en política l’any 2015 a la candidatura del fins ara portaveu del partit Javier Perellón, que ja va anunciar fa unes setmanes que no repetiria com a número 1 de la llista. La nova candidata del PSC és tinent d’alcalde al govern de l’Ajuntament de Piera, al capdavant de les regidories d’Igualtat de Gènere, Joventut i Atenció a les persones i també forma part del govern del Consell Comarcal de l’Anoia com a consellera de Joventut, Feminisme i LGTBI.

Després de l’elecció, Carme González s’ha mostrat «molt il·lusionada pel projecte que representaré, amb un equip totalment renovat, generós i que solucioni els problemes de la vila. Som conscients que hi ha molta feina a fer per guanyar-nos la confiança dels electors i obtenir el suport del poble». González destaca que «la feina que estem fent des del govern de Piera ja demostra quina és la nostra manera d’actuar en política: al costat de la gent, a cada barri, i solucionant els problemes reals que hi ha. Amb aquest objectiu treballem cada dia i amb aquest objectiu demanarem la confiança de la ciutadania l’any que ve. Seguim sumant per Piera».

COMPARTIR

FER UN COMENTARI

*