Inici Societat Carme estrena la remodelació de la piscina municipal

Carme estrena la remodelació de la piscina municipal

COMPARTIR

El passat cap de setmana, els veïns de Carme van poder veure el resultat de les obres de remodelació del vas gran de la piscina municipal. Va ser una jornada de portes obertes passades, en alguns moments, per aigua, però que van donar l’oportunitat de donar a conèixer les millores que s’han fet en aquest espai municipal.

En aquest sentit, a banda de l’adequació del vas gran, també s’ha enjardinat l’entrada al recinte, s’ha col·locat més superfície de gespa artificial i nous para-sols i s’han fet algunes inversions pel que fa a la piscina infantil, l’equipament del bar i el servei de fibra òptica, dotant a l’equipament d’un punt wi-fi per als usuaris.

El resultat és una piscina moderna que recull vàries millores sensibles a la normativa actual. D’altra banda, també li dona un vessant recreatiu a l’equipament com a espai d’esbarjo i de trobada familiar.

Amb aquesta actuació finalitza la fase 2 de remodelació de la piscina municipal. La darrera fase suposarà, quan s’executi, l’ampliació de la zona verda, la reubicació i construcció d’un nou espai de bar i millores en l’accés al recinte.

La piscina obrirà les seves portes fins al 12 de setembre, en horari de 2/4 de 12 a 8 del vespre.

COMPARTIR

FER UN COMENTARI

*