Inici Atletisme Carme celebra el seu quart Cros Escolar

Carme celebra el seu quart Cros Escolar

COMPARTIR

[Img #4764]A primera hora del matí del passat diumenge es va celebrar a Carme el quart Cross Escolar organitzat pel Consell Esportiu de l’Anoia, el Club Atlètic Igualada i l’Ajuntament de Carme. Les curses s’han fet en un ambient tranquil i relaxat amb molt bona afluència de participants tant de nens com de nenes de la comarca i de Carme, arribant-se als 196 corredors i corredores.
 
El punt de sortida i arribada fou el camp de futbol municipal, organitzant-se les curses al voltant de la zona esportiva amb quatre circuits habilitats, dos seguint els caminals que voregen la riera de Carme, dos entre les zones de la pista esportiva i el camp de voleibol i dos al mateix camp de futbol. Amb aquests circuits s’han realitzat les dotze curses segons les diferents categories atenent l’edat i el gènere dels participants, des dels més petits de P3 fins a cadets i infantils. La darrera cursa ha estat la de pares i mares.

Finalment l’alcalde Carme, Jordi Sellarès, acompanyat del regidor d’esports i del regidor de festes feren el lliurament de trofeus i medalles als 3 primers classificats de cada categoria així com al primer classificat del poble. En les categories inferiors es repartiren medalles a tots els nens i nens participants.

Les classificacions es poden consultar a: www.ceanoia.cat

[Img #4765]

COMPARTIR

FER UN COMENTARI

*