Inici Festes Carme celebra el Correllengua

Carme celebra el Correllengua

COMPARTIR

[Img #2296]El passat cap de setmana Carme va afegir-se a la celebració del Correllengua. Els primers actes van tenir lloc el dissabte. Degut al mal temps, la pintada del mural es va haver d’ajornar i es farà durant el Pont de la Puríssima. No obstant, grans i petits van gaudir d’una bona xocolatada. Al vespre, el grup Pribiz va omplir de ritme el Centre Popular, on la festa va seguir amb els discjòqueis del poble.

Diumenge les actuacions previstes en acabar la missa van acostar els veïns del poble a la plaça de l’Església. Els Falcons de Vallbona d’Anoia van oferir vàries figures [Img #2294]que van agradar molt. Després, es va celebrar el tradicional dinar popular a càrrec d’en Jaume Vinyals, on els participants van poder gaudir de la típica “botifarra amb seques”, moscatell i el bon humor que va portar el cantautor Antoni García, que va fer gaudir molt el públic.   

L’organització del Correllengua de Carme vol agrair a tothom la seva participació i seguirà amb aquesta tradició per difondre i donar suport a la cultura popular catalana.  

COMPARTIR

FER UN COMENTARI

*