Inici Política Carla Suárez presenta la candidatura del PSC de la Torre de Claramunt

Carla Suárez presenta la candidatura del PSC de la Torre de Claramunt

COMPARTIR

L’acte de presentació de la candidatura del PSC de la Torre de Claramunt amb Carla Suárez al capdavant s’ha fet al Centre Sant Joan Baptista amb la intervenció de Noemí Trucharte, alcaldessa de Vilanova del Camí, qui va ser l’encarregada de presentar a la candidata.

Suárez ha explicat quins són els motius pels quals va decidir presentar-se i que pot aportar a la Torre si és alcaldessa. També va  presentar el seu equip i els va convidar a que intervinguessin exposant perquè han donat un pas endavant en aquest projecte i com s’imaginen la Torre del futur.

Durant l’acte es va projectar un vídeo de racons del municipi, per mostrar la sort que tenen els torredans i torredanes d’habitar en un indret així. Després es va donar pas a un vídeo de les accions aconseguides durant aquests 4 anys sent oposició, i posteriorment un altre vídeo de les propostes més rellevants que portaran pels propers comicis.

Per acabar l’acte hi va haver un debat entre la candidata de la Pobla, Jésica Maturana, el candidat de Capellades Jose Fernández i la  candidata de la Torre de Claramunt, Carla Suárez per tal parlar sobre les sinèrgies que es poden establir entre tots tres municipis i debatent aquelles mancances que hi troben en el seu dia a dia. El PSC aposta per treballar conjuntament amb altres municipis per guanyar en serveis i la qualitat d’aquests.

FER UN COMENTARI

*