Inici Atletisme Carla Bisbal (CAI Petromiralles), Bronze en 800 metres llisos al Campionat d’Espanya...

Carla Bisbal (CAI Petromiralles), Bronze en 800 metres llisos al Campionat d’Espanya Sub-20

L’atleta del C.A. Igualada Petromiralles Carla Bisbal, va assolir la medalla de Bronze en la prova dels 800 m.ll. fem., en la seva participació al 49è Campionat d’Espanya Sub-20 en Pista Coberta de dissabte i diumenge a Sabadell.

Entre els atletes estatals capdavanters nascuts els anys 2004-2005, hi participaren 7 atletes del CAI Petromiralles, amb una brillant actuació global, assolint 1 medalla de Bronze i 2 llocs de finalista en les proves respectives i essent el 4t club català i 20è global en la puntuació dels seus atletes, entre 102 clubs classificats.

Va sobresortir el Bronze de Carla Bisbal a la final dels 800 m.ll. fem. amb 2’14”92, prova dominada per Lucía Santamaría – Riba-Roja Túria -. Anteriorment Carla Bisbal es va imposar dissabte en la 1ª s/f. amb  2’13”58, classificant-se per la final de diumenge.

Cesc Boix era 6è – plaça de finalista – a la final dels 3.000 m.ll. masc., amb 8’34”40, prova dominada per Ronaldo Olivo – Playas de Castellón -.  Aina Eberlé era també 6ª – plaça de finalista – en el Salt d’Alçada fem., amb 1,60 m. La campiona estatal va ser Gabriela Sanz – Alcampo Scorpio-71 -.

Antoni González era 9è  en el Salt d’Alçada masc., amb un millor intent de 1,95 m., prova en que era 16è Isaac Baltà, amb 1,85 m. El campió estatal va ser Raul Martín – Intec-Zoiti Osca -.

.

Núria Moix era 9ª en llançament de Pes, amb un millor intent de 10,86 m., prova dominada per Inés Safont – Playas de Castellón -.

Pau Subirats era 7è en la 2ª sèrie classificatòria dels 60 m. llisos masc. amb  7”27 i Isaac Baltà era 8è en la 3ª sèrie classif. dels 60 m. tanques masc. amb  8”95, no classificant-se per a les s/f. corresponents.