Inici Societat Càrites Vilanova recull 300 quilos d’aliments i torna a fer campanya aquest...

Càrites Vilanova recull 300 quilos d’aliments i torna a fer campanya aquest dissabte

COMPARTIR

[Img #2535]Aquest divendres, 30 de novembre, i l’endemà dissabte, 1 de desembre, es portarà a terme el Gran Recapte d’Aliments a diferents supermercats i mercats de tot Catalunya i de forma virtual a través del lloc web del Banc dels Aliments. Càrites Vilanova, que ja va fer un recapte extraordinari dissabte i va recollir 300 quilos d’aliments, col·laborarà amb la campanya aquest dissabte, al Supermercat Dia del municipi.

El Gran Recapte d’Aliments és una campanya de recollida d’aliments bàsics per aconseguir que les persones més necessitades rebin ajuda alimentària. La campanya del Gran Recapte es du a terme simultàniament pels quatre Bancs d’Aliments de Catalunya. El seu objectiu és informar i sensibilitzar a tota la ciutadania de Catalunya sobre la realitat de la pobresa al nostre país i afavorir una col·laboració continuada amb els Bancs d’Aliments durant tot l’any. El Gran Recapte és possible gràcies a la col·laboració d’un gran nombre de voluntaris puntuals arreu de Catalunya.

A Vilanova del Camí Càrites Interparroquial va fer un recapte especial, dissabte 24 de novembre, a la plaça del Mercat i va aconseguir recollir uns 300 quilos d’aliments amb la col·laboració del veïnat. Segons fonts de l’entitat vilanovina, la valoració que en fan d’aquesta jornada solidària és satisfactòria. Aquest dissabte, col•laboraran amb el Gran Recapte amb la instal·lació d’una parada al Supermercat Dia de Vilanova del Camí.

COMPARTIR

FER UN COMENTARI

*