Inici Destacats Càritas organitza el seu primer curs d’auxiliar de cuina

Càritas organitza el seu primer curs d’auxiliar de cuina

COMPARTIR

A Càritas Anoia han realitzat la 1a edició del curs d’Auxiliar de cuina els mesos d’octubre i novembre. Els alumnes han rebut 157 hores de formació. Primer van fer classes de cuina, neteja, manipulació d’aliments, riscos laborals, medi ambient, perspectiva de gènere, recerca de feina i competències transversals. Un cop feta la formació teòrica han realitzat 80 hores de pràctiques en diferents restaurants d’Igualada.

El curs s’ha fet gràcies a la col·laboració de 2 professionals voluntaris, l’associació Dones amb Empenta , la cuina de l’escola Ramón Castelltort i 3 professionals externs contractats. En el mòdul de pràctiques han col·laborat 12 empreses, els restaurants: Exquisit, Cor Verd, Singular, Cúbics, El Caprici d’Igualada, Ramon Cuadras, El Rovell de l’Ou, Racó del traginer, El Café de l’Ateneu i l’Asador mesón El Abuelo, també hi han col·laborat els Fogons de l’Anoia i el Consorci Sociosanitari d’Igualada. Aquestes empreses han permès que les persones participants poguessin fer les seves pràctiques i es garantís la qualitat del seus aprenentatges.

Els bons resultats i valoracions d’aquest curs, els anima a proposar una pròxima edició a l’octubre del 2020 ja que tant alumnes com empreses col·laboradores han quedat molt satisfetes del curs. Un dels aspectes més destacables és que un 40% de l’alumnat s’ha incorporat a la borsa de treball de les empreses.

COMPARTIR

1 COMENTARI

FER UN COMENTARI

*