Inici Societat Càritas Anoia Segarra inicia una campanya per captar nous col·laboradors

Càritas Anoia Segarra inicia una campanya per captar nous col·laboradors

COMPARTIR

Càritas Anoia Segarra inicia una campanya de captació de recursos per poder portar a terme la seva tasca d’acollir, ajudar i proposar activitats que permetin que les persones en risc d’exclusió puguin trobar camins per aconseguir l’autonomia.

Per això les persones que formen part del grup Entitats amb Cor es posaran en contacte amb empreses, botigues i professionals per demanar la seva col·laboració periòdica o puntual.

A Càritas inverteixen els diners per una banda en ajudes directes per a cobrir necessitats bàsiques, habitatge, roba, educació (llibres i material, …), salut (òptica, dentista, …) i altres i per altra en acompanyament a la recerca de feina i formació, cursos d’alfabetització, tallers preocupacionals, cursos de formació ocupacionals (ajudant de cuina, atenció sociosanitària) i cursos de competències.

Els diners per finançar els projectes els arriben dels col·laboradors puntuals, o periòdics (socis) i de subvencions de les administracions públiques: Ajuntament, Generalitat, Estat o Unió Europea.

Per a Càritas és molt important poder comptar amb recursos de col·laboradors particulars i empreses per a utilitzar-los en projectes independents i que responen millor a les necessitats que trobem. Les subvencions a vegades posen límits i condicions que dificulten la participació d’algunes persones a les que atenem.

Qualsevol persona o entitat que vulgui col·laborar pot:
• trucar a Càritas 93 8 03 27 47
• enviar un correu electrònic a caritas-aigualada@bisbatvic.com
• fer una transferència bancaria a “la Caixa” ES 47 2100-0001-07-0200221597

COMPARTIR

1 COMENTARI

  1. Es una vergonya que Càritas tingui que buscarse la vida mentre l’esglesia es gasta els calerons amb pisos milionaris i cues vermelles de cinc metres, aixó si, després s’omplen la boca amb la gran feina que fa Carites, hipocrites.

FER UN COMENTARI

*