Inici Societat Càritas Anoia-Segarra agraeix les donacions de particulars i empreses

Càritas Anoia-Segarra agraeix les donacions de particulars i empreses

COMPARTIR

L’emergència sanitària de la COVID-19, ha tingut un impacte social que a Càritas han viscut en primera línia. Durant aquests mesos la seva activitat s’ha vist afectada, suspenent-se tota l’activitat formativa, la formació ocupacional laboral, els tallers, i les classes de llengua.

L’acollida i acompanyament, l’han hagut de fer en les primeres setmanes telefònicament, atenent un gran nombre de consultes de persones amb necessitats d’alimentació, ajudes per la llar, medicines. o consultes d’orientació davant la situació d’atur.

S’ha evidenciat la precarietat de les persones que malvivien de l’economia submergida i que amb l’estat d’alarma s’han vist abocades a una situació de supervivència que ha fet que requerissin de nou el suport de Càritas.

En aquest context de dificultat han pogut viure la solidaritat de particulars, persones anònimes, entitats i empreses, compromeses amb la seva tasca, ja sigui a través donatius econòmics, convenis de col·laboració, fent-se socis,… que fan possible mantenir i reforçar el seu objectiu d’estar a costat de qui més ho necessita.

Per això volem donar les gràcies més sinceres a la Fundació Mutua Igualadina, la Caixa, Espai Econòmic, Iguana Comunicacions SL, Despell SA, Meritem S.A. o Cartronatges La Plana, que amb el seu suport material els permeten donar resposta a les persones més vulnerables, en aquests moments de tanta complexitat.

Els donatius a Càritas es poden realitzar fent una transferència bancària al següent número de compte: ES47 2100 0001 0702 0022 1597

En el cas de les empreses que vulguin fer una aportació material o altre tipus de col·laboració es pot contactar a través del correu caritasigualada@gmail.com

Es pot fer soci/a de Càritas entrant a la seva web o trucant al telèfon 92 803 2747

COMPARTIR

1 COMENTARI

FER UN COMENTARI

*