Inici Futbol Cara i creu pels equips del Club Futbol Sala Òdena

Cara i creu pels equips del Club Futbol Sala Òdena

CFS ÒDENA 2-1 UE Castellgalí
Tercera divisió catalana de futbol sala

[Img #14207]L’equip sènior del CFS Òdena va guanyar un partit molt complicat el passat diumenge dia 6 d’abril al pavelló Mestre Vila Vell d’Òdena. El partit va començar amb poques ocasions i amb molta competitivitat al mig de la pista, però el Castellgalí es va avançar al marcador al minut 7 de la primera part en l’únic xut que va fer en tota la primera part. El partit va marxar amb 0-1 al marcador i amb els locals sense poder crear massa perill a la porteria visitant, ja que els visitants tancaven molt bé les seves línies.

La segona part però els d’Òdena van sortir a buscar l’empat des del primer minut i van tenir moltes ocasions per poder fer gol, però no va ser fins al minut 37, que Michael feia el gol de l’empat, en una paret ben feta amb David. Quedava però acabar la feina i fer que els 3 punts es quedessin a Òdena. L’equip es va arriscar a jugar de 5 els últims 5 minuts i en una jugada molt ben treballada, Javi feia el gol de la victòria a falta d’un minut per acabar el partit.

Per part de l’Òdena van jugar: Pau, Jaume, Ángel, Albert, Javi(1), David, Carles, Michael(1), Paco, Pol i Jordi.

El pròxim partit de l’equip sènior serà al torneig que el propi Club Futbol Sala Òdena organitza el  dia 19 d’abril al pavelló  d’Òdena, contra els equips de La Torre i El Bruc. El pròxim partit de lliga el disputaran el dia 26 d’abril a Berga, 4rt classificat de la categoria.

CFS ÒDENA 1-3 CFS Capellades
Tercera divisió catalana juvenil de futbol sala.

Derrota del juvenil del CFS Òdena per 1 a 3 davant el Capellades en un partit marcat pels errors defensius dels locals.

Els odenencs no van sortir tant adormits com la semana pasada i anaven arribant a l’àrea rival però sense crear massa perill i en la primera ocasió de perill després d’un remat al pal a la sortida d’un corner, la pilota va sortir rebotada cap al mig de la pista i el Capellades va aprofitar que cap jugador odenenc va replegar per avançar-se en el marcador en una rápida i cómoda transició. Al minut 16, el CFS Òdena empatava mitjançant una acció individual i així es va arribar al descans.

A la represa, la mateixa dinámica de la primera part. El conjunt local apretava i no rebia cap ocasió de gol clara però un altre error en el replegament va fer que els visitants fessin una altra rápida i còmode transició per establir l’1 a 2 i posar-se per davant un altre cop. I a l’últim minut, amb el conjunt odenenc volcat a l’atac, l’Òdena es va fer un auto-gol després d’una altra transició dels visitants i una altra jugada on no va haver un bon replegament defensiu per part dels locals.

El pròxim partit de l’equip juvenil serà al torneig que el propi Club Futbol Sala Òdena organitza el  dia 19 d’abril al pavelló d’Òdena, contra els equips CFS Capellades i FS Piera. El pròxim partit de lliga el disputaran el dia 26 d’abril a Òdena, contra el CFS Sant Boi.

FBS Can Claramunt 4-2 CFS ÒDENA
Lliga comarcal de l’Anoia infantil.

L’equip infantil del CFS Òdena visitava la pista del Can Claramunt, l’actual líder de la competició.
El partit va començar amb l’equip local dominant el partit i l’Òdena esperant al darrere. El Can Claramunt és va posar 2-0 en dues jugades amb superioritat.
A la mitja part l’equip visitant va aconseguir marcar un gol i cada vegada tenia mes oportunitats per empatar el partit però en un contra atac l’equip local es va tornar a posar per davant 3-1. L’Òdena va respondre amb un gol ràpid però el Can Claramunt en un altre contra atac va aconseguir sentenciar el partit. Va ser un partit bastant igualat durant la segona part i es va lluitar fins el final.