Inici Destacats Cara i creu pels primers equips de l’Igualada CF

Cara i creu pels primers equips de l’Igualada CF

El sènior masculí cau a casa de l’Andorra

Els igualadins tenien el primer compromís de la temporada com a visitant al camp de l’Andorra i en van sortir derrotats per 2 a 0. Els andorrans van ocupar la zona alta de la classificació la darrera passada i va ser un rival complicat pels blaus, que encara no han marcat ni puntuat després de dues jornades.

Els jugadors de Dani Gimeno es van veure sorpresos per la gran intensitat del conjunt local, contraposada pel joc de toc i control Blau. L’empat a zero es va mantenir fins passada la mitja hora de joc. Una pilota perduda pels igualadins va donar lloc a un contraatac de l’Andorra, que ho aprofitava per marcar el primer.

Els dos equips van tenir alguna ocasió més per marcar abans del descans, però al xiulet de la mitja part, el resultat era 1-0. A la represa, els blaus milloraren les sensacions, no obstant, al minut 61, després d’una passada profunda, el conjunt local amplià distàncies. El gol adormí el partit i va complicar molt la remuntada. La seguretat defensiva dels andorrans va fer que el partit acabés amb la seva porta a zero.

La setmana vinent els igualadins tornen a jugar a domicili contra Les Borges Blanques.

El femení aconsegueix la primera victòria de la temporada amb un 1-3 al camp del Levante Las Planas

Després d’una dolorosa derrota a la primera jornada, les noies es van refer i es van endur els tres punts després de guanyar amb contundència al camp del Levante. Tot i que va ser el conjunt local qui va portar la iniciativa durant els primers minuts, les blaves es van avançar amb un gol de Marta Cubí després d’un refús a la frontal.

No acabava aquí l’ofensiva blava, perquè tres minuts més tard, era Judit que amb una magnífica centrada posava la pilota al cap de Mariona Marsal, que acabava rematant al fons de la xarxa.Les locals reduïen distàncies amb una jugada per la banda dreta on la seva davantera finalitzava amb un cop de cap. La primera part es va acabar amb un 1-2 favorable a l’Igualada però que encara deixava el partit obert.

El gol de la tranquil·litat arribava a la segona part, amb un auto-gol de les defenses locals. Amb l’1-3 al marcador l’equip deixava passar els minuts amb control i contundència en la part defensiva, per aconseguir la primera victòria a domicili.