Inici Destacats La capitana de l’Igualada FHCP, Pati Miret, convocada al ‘Nadal sobre rodes’

La capitana de l’Igualada FHCP, Pati Miret, convocada al ‘Nadal sobre rodes’

COMPARTIR

La capitana de l’Igualada Femení Hoquei Club Patins-Grupo Guzman, Pati Miret, ha estat convocada pels seleccionadors Jordi Camps i Josep Maria Barberà per prendre part en el 4t Nadal Sobre Rodes solidari, que es durà a terme a Vilafranca del Penedès aquest 2 de gener.

Pati Miret, una de les millors jugadores de l’OK Liga, i capitana de l’Igualada Femení Hoquei Club Patins, prendrà part en el proper «Nadal Sobre Rodes», formant amb la selecció catalana que dirigeixen Jordi Camps i Josep Maria Barberà. La selecció s’enfrontarà amb un combinat de les millors jugadores mundial, les «World Stars», en un format de partits solidaris on hi prenen part les seleccions catalanes absolutes, tant masculines, com femenines.

Miret, una jugadora habitual en les convocatòries de la selecció catalana, serà una de les integrants d’un equip on també hi seran les porteres Laura Vicente (HC Palau) i Mariona Surós (Cerdanyola CH). Completaran la selecció Aina Florenza, Berta Busquets i Carla Fontdeglòria (HC Palau), Berta Tarrida (CP Voltregà), Joana Comas i Elisabet Gurri (CP Manlleu) i Gemma Solé (Cerdanyola CH). Sens dubte, un autèntic «Dream Team» de jugadores catalanes.

La capitana igualadina és una de les jugadores més decisives d’OK Liga i golejadora de referència a l’Igualada Femení HCP-Grupo Guzman. Des de fa tres temporades ha capitanejat el retorn i consolidació a OK Liga Femenina del primer equip de l’IFHCP, i ho ha demostrat amb els seus gols, talent a pista, i mostrant experiència en els moments difícils.

El conjunt «World Stars», rival de les catalanes, formarà també un equip de luxe. Sota la direcció de Carla Giudici, estan convocades les porteres Fernanda Hidalgo (Telecable Gijón) i Laia Navarrete (CP Vila-sana). Com a jugadores de pista, la nòmina és espectacular: Tasha Lee (Telecable Gijón), Luchi Agudo i Laura Barcons (CP Vila-sana), Daiana Silva (Cerdanyola CH), Sofía Reyes i Maria Igualada (CHP Bigues i Riells), Aina Arxé (CP Voltregà) i Nara López (CP Manlleu).

La festa solidària ‘Nadal Sobre Rodes’ es disputarà aquest diumenge 2 de gener al Pavelló Poliesportiu de Vilafranca del Penedès, a partir de les 16:15h. L’esdeveniment té caire solidari, i està organitzat per la Federació Catalana de Patinatge, el CP Vilafranca i el CP Sant Ramon. L’objectiu és recaptar fons en benefici de la Fundació Joan Petit Nens amb Càncer.

COMPARTIR

FER UN COMENTARI

*