Inici Cultura La capelladina Gemma Romanyà, homenatjada a la Setmana del Llibre en Català

La capelladina Gemma Romanyà, homenatjada a la Setmana del Llibre en Català

COMPARTIR

Del 10 al 19 de setembre s’ha celebrat al Moll de la Fusta de Barcelona una nova edició de la Setmana del Llibre en Català amb molts actes i presentacions diverses. Un dels més emotius ha estat l’homenatge a la capelladina Gemma Romanyà per la seva vinculació al món editorial.

Hi van intervenir en representació del sector Montse Ayats, Valeria Bergalli i Jordi Nadal, que van destacar el compromís de l’homenatjada amb la qualitat i la innovació tecnològica, la fiabilitat de la seva paraula i el seu saber fer, tant professional com humà. La seva filla Elisenda, des d’un punt de vista més personal, va destacar entre les seves virtuts la generositat i l’energia que era capaç de desplegar.

L’acte, molt participat per professionals de l’edició i coneixences personals de la Gemma Romanyà, va comptar també amb la presència institucional de l’Ajuntament de Capellades, representat per l’alcalde, Salvador Vives, i el regidor de Cultura, Àngel Soteras, i de l’Ajuntament de la Torre de Claramunt en la persona del seu alcalde, Jaume Riba.

COMPARTIR

FER UN COMENTARI

*