Inici Art El capelladí Jordi López-Alert exposa el seu univers a Igualada

El capelladí Jordi López-Alert exposa el seu univers a Igualada

COMPARTIR

Aquest dijous 24 d’octubre a les 20 h. la sala Artèria d’Igualada inaugura “Llibres, cartrons, plàstics… (i una muntanya cremada)”, la nova exposició de l’artista capelladí JORDI LÓPEZ-ALERT.

Jordi López-Alert és llicenciat en Belles Arts per la Universitat de Barcelona i diplomat en Biblioteconomia i Documentació (UB). Ha exposat a Barcelona (artAcasa), Lleida, Terrassa, Sitges, Igualada, Vilafranca del Penedès, Capellades, la Pobla de Claramunt, Piera i Santa Coloma de Queralt, entre d’altres poblacions. L’any 2009 va fer una estada a la Universitat de Michigan (EUA), on fou seleccionat per participar en una exposició d’artistes internacionals “Made Internationally”. La seva obra ha estat distingida en dues ocasions (2010 i 2014) a la Biennal d’Art sobre Paper de Sant Pere de Riudebitlles. Des del 2014 participa de forma assídua en les exposicions de Drap-Art (Barcelona, Buenos Aires i Pittsburgh).

La seva obra ha seguit una trajectòria que va des de la pintura tradicional a l’oli, amb retrats i paisatges, al món del dibuix i a explorar nous llenguatges amb diferents suports que afegeixen contingut a la seva poètica.

COMPARTIR

FER UN COMENTARI

*